top of page

Frivillig i Studentersamfundet

Overvejer du at blive frivillig i studentersamfundet så læs videre her! Studentersamfundet er en organisation for alle studerende ved Aalborg Universitet. Det er lige meget om du interesserer dig for studenterpolitik, ønsker at være frivillig til et af vores arrangementer eller har en iværksætter gemt i maven. Som organisation favner vi bredt, og er altid åben for nye inputs til arrangementer eller tiltag, der kan gavne studiemiljøet på Aalborg Universitet.

Hos os er der ikke et minimumsantal af vagter, som man skal tage, for at være med, så kom når du har tid og lyst, vi er altid glade for at se dig!

Hvad kan jeg lave som frivillig?

Grupper/Udvalg

Studentersamfundet består af en masse forskellige grupper og udvalg, som alle arbejder med noget forskelligt indenfor Studentersamfundet. Er du interesseret i at skabe fede events eller fester kunne Studiestartsfestudvalget eller festudvalget måske være noget for dig? Er du teknisk anlagt kunne Lyd og Lys, AAULan eller EDB-udvalget måske have interesse? Politisk er der både Valgudvalget, Nationaltudvalg og Internationalt forum. Hvis du er mere til kommunikation og PR er der også mulighed for at arbejde i Kommunikationsudvalget.

Barer

Du har sikkert allerede besøgt én af vores 5 fredagsbarer, eller torsdagsbar, men vidste du at du også kan være frivillig her? Alle barerne er drevet af frivillige, som lægger tid og krafter i, at du hver fredag, eller torsdag, kan komme ned og nyde en kold, med dine medstuderende. Som frivillig i en af barene, kan man have en lang række poster. Herunder formand, kasser, PR-ansvarlig, indkøber etc. Derudover er det selvfølgelig også muligt at være bartender. De 6 barer er spredt ud over hele Campus, og du vælger selv, hvor du helst vil være frivillig.

Studenterpolitik

Et af hovedformålene i Studentersamfundet er at styrke studiemiljøet på tværs af Universitetet. Det gør vi, ved at give jer, de studerende, de bedste muligheder får at få indflydelse igennem studenterpolitik. Det gøres både lokalt på dit studie blandt indvalgte studerende som vi opkvalificerer og støtter, og centralt hvor vi afholder Studenterforum den første mandag i hver måned. Her kan du høre mere om, hvad der sker rundt omkring på Aalborg Universitet, og hvordan du selv kan være en aktiv del i at forbedre studiemiljøet.

Lokale Studieforeninger

De Lokale Studieforeninger i Studentersamfundet arbejder med at forbedre og styrke studiemiljøet på netop deres fakultet eller studie. De arbejder både med studenterpolitiske aspekter og afholder fede studierelevante arrangementer. Det kan være alt fra socialt fremmende arrangementer til oplæg og foredrag afholdt af personer, der er interessante for netop dit studie. Er du i tvivl om der er en Lokal Studieforening på dit studie eller fakultet, eller har du interesse i at høre mere om, hvordan du kan være med til at starte en op? Så meld dig som frivillig i toppen af siden!

bottom of page