top of page
Ssf 1.jpg

Ny frivillig?

Som ny frivillig anbefaler vi dig at læse Studentersamfundets Vedtægter og Retningslinjer for Grupper. Derudover opfordrer vi dig til at undersøge om din gruppe/udvalg har deres egne vedtægter eller lignende dokumenter du bør være bekendt med.

 

Er du klar til at engagere dig lidt mere, ser vi dig meget gerne til Studentersamfundets årlige Generalforsamling, samt medlemsmøderne der er 2-3 gange årligt.

Mails

Har du problemer med at finde mailen på andre frivillige?

Vi har et sekretariat, der sidder på Fibigerstræde 15 på Campus Øst, og de ved alt, der er værd at vide omkring foreningen, så hvis I nogensinde har spørgsmål, så er de her for at hjælpe jer. Skal I for eksempel afholde et arrangement og skal bruge et lokale, kan de hjælpe med bookingen og salg af billetter via vores webshop. Skal I låne materialer af Studentersamfundet, fx pavilloner, en soundbox, en grill eller måske en megafon, så kan de hjælpe jer med at få intern transport til at transportere dem fra vores lager andre lokationer på AAU, så I slipper for at slæbe. Dette er kun nogle få af de utallige ting, de kan hjælpe med, så endelig skriv til dem, de kan ofte spare jer for en masse tid og problemer.

Det er desuden også sekretariatet, der hjælper jer, hvis I har brug for udlæg/refusion til aktiviteter i jeres gruppe/udvalg. Til at gøre denne procedure lettere for jer har vi lavet nogle retningslinjer for, hvordan udlæg/refusioner fungerer og lavet en interaktiv version af refusionsformularen, der skal sendes ind sammen med kvitteringer. Har I nogle spørgsmål til dette så endelig spørg sekretariatet.

bottom of page